type="text/javascript" src="">

Nyss ätit

höhö åt nyss :P , FÖR övermätt :P . Ska träna på mina tråkiga glosor & mitt jävla cepe spanska idiotprov för imogron :) . Men jag vet inte om jag orkar det alltså gå till skolan eftersom det har hänt lite saker^:P.
eh ahhhhhhhhhhhh ointressant va ^^? , nu tänker ja logga in på msnför se om melissa har nått att  skriva tiolllllll meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ;);)




Visst e hon gullig :(?

^^

Ja ska möta mamma strax för att gå å köpa kebab ^^ muuuums (A)
Men bye (Y)



bughuhuuhuh

jaaaag är hungrig -.- & min morbror spelar + att mamma e typ hemma om 15 -.-. Kan de bli värre jujuste dom har tv:n... Jag torr ja döör :O




En gammal bild

Plugg

NU ska jag faktiskt sätta mig och plugga engelskan -.- :P

Kanske gör videinlägg senare vet faktiskt inte! :P

OMG:P

Kolla min header HAHHAHAHAHA ;d måste verkligen försöka fixa den nuu :) Så ni får nöja er med detta tills jag har fixat den nuu  :P & Jag ska få någon att göra en finare header ;)





Så skulle headern se ut egentligen haha;D

f

:D

Dagens låt

Ja tänbker uppdatera mycke nu eftersom ja inte hinner eller orkar de sen , så dagens låt nurå:D



Hugo & Paow - La Isla Bonita

& nej jag är inte efterbliven ^^

dagens outfit

HAHA ja:P Bilderna är roliga eftersom på ena hoppade ja i sängen ^^



Här hoppar ja !:D


& koftan & linnet


Koftan gina - typ 300 eller 200 vene
Linnet hm - 150
shortsen hm - 150-200

Videoinlägg

haha ja tycker att jag gör tillräckligt med videinlägg^^ & ni sommvill se "dagens outfiy får se den i videon och om 1 minut :)



ajuuuste

Glömde säga attJAG klarade provet ^^. Är faktiskt lite stolt över de ;D

HOME:d

Hemma & äter meliis:D , Prtar oxå med Melissa :D 
Snart ska jag göra läxor & sånt :)

buhu

Vaknade försent & min mobil hade inge batteri så de här blir inlägget för morognen nu mste ja börja fixa mig!

hårighästballe

ja tänker inte träna på de dära jävla cepe provet mera idiot prov . ja e suyr & är trööttttttttttttttt hejd¨å jävla *********

Dagens outfit


Ignorera mitt fejs på båda bilderna ^^


Linne HM - 100
Koftan från JC - 200 (troja)
Leggings med dragkedjor HM - 199
               

-.-

Aja nu är de dags föööör plugg (n)
Försöker nån döda miggggg ;O
Läste mitt horoskåp & de va väll jääääääääääääte trevligt naaat . Är skit sur vet inte vf men ahh :P.
måste verkligen löägga mig i sängen fäör att plugga nu & hoppas att ja klarar provte :/ . Är tveksam




blääää ajuste slänger in dagens "outfit" efter detta inlägg :)

haha bara för roligt

Kolla hur jag såg ut på detta videoinlägget ^^^


Gå till min videofy för att se andra saker som e roligt (Y)

videinlägget som aldrig mkom upp ;O


Kom aödrig upp xd . Det kommer ett annat senar eftersom jag trodde ja hade raderat denna ^^

hemma nu

Hemma nu är tvungen att skriva eftersom inte mitt videoinlåägg vill gå-.-. Men ahh ska snart sätta igång med plugget (N)

at schooool

skolan nu ska dra och äta nu¨¨ så måste dra men hejdå:D

..

Jajuste eftersom ni inte kommenterar så vad vill ni ser mer av i just min blogg :)?



Videoinlägg?
Mera bilder?
dagens outfit ?

Jag vet inte  kommenetar om de är nått av de 3 sakerna ja skrev :) Eller så tänker ni vad ni vill se av nått annat :)

Videoinlägg ;)

Gjorde nyss ett videoinlägg :P, Höj volymen lite :). För att höra eftersom jag vet inte om man hör allting men jaja :*



höhö sådär ja ;D

Ätit

Åt nyss :P. Skulle uppdaterat när jag hade pluuyggat klart men jag skulle läsa NO inför provet & de gjorde jag emn gång sen så tänkte jag att jag bara skulklle blunda :P Men va hände då;O?. Jovisst då somnade jag :P Vaknade ungefär kl 17:15 eftersom min kära mamma ringde och v'ckte mig ^^. Och nu känner jag mig lite piggare iaf!:)



haha npn bild ^^

16:04

Jag har suttitt & skrivit ner glosorna i typ 40 minute för att lära mig dom ^^. Tränar mera imon :). NU är de spanskan , Matten & NO tror jag att de är kvar -.-. Spanskan måste jag göra och samma med NO ...
Har prov på spoanskan på fredag & NO på torsdag så de e ju lite jobbigt xd. + att imon ska ja vara klar med första sidan på mtten & att jag fortfarande har så jävla ont i min kroppp -.-. Men nu ska ja gå iväg oxh fortsätta plugga :)

HOME :D

hemma nu :) . Vi fick sluta 40 minuter tidigare ida ;) . Så rätt chiill:D. Nu ska ja logga in på msn och sedan damsyga ;)


21:39

Mamma köpte en as gullig tröja till mig , som jag velat ha länge :) .Fast de jag tyckte är lite roligt är att hon viste inte att de var den jag ville ha ^^



Hahah glömde att jag tog foto de var df jag gjorde så med handen :P


:D

Dagens låt

När ja ändås ör uinne så kan jag lägga in "dagenslåt"



Dj white magic - var ligger landet där man böjer bananerna

Klart (Y)

Plattade nyss klart håret (Y) . Sitter vid msn & har jätte tråkigt :P. Ska snartdra mig mot tv & kolla lite på tv innan jag går och lägger mig (H). Hoppas attde finns nått bra bara :D & jaag suger på att lägga in bilder på mig själv ahahahah xd




09 saknar♥

Plattahåret

NU ska ja nog sätta mig och platta håret & sedan diska som mamma bad mig göra ^^ . Melissa kan föresten skicka sms imon! Det är ju verkligen ett + :)




vs



Bilden längs uppe med lockigt hår brukar jag nästa ha förutom att mmina lockar blir med korkskruvar som ja kallar de  blandat med typ vågigt å lite sånt hähä:P


17:48

Klar nu:D vet att de gick fort :d fast 20 min är ganska mycke fäör vår lilla lägenhet haha :D



Gullig va :D? , dom ska öppna en Hello kitty affär:d . Där tänker jag köpa en STOR hello kitty kudde eller nalle;)

fääääj

Nu ska ja Damsuga jätte jobbig tror jag dör e sjukt trött & hungrig åt för ungefär 4 timar sen ungefär;O
Men nu ska ja börja damsuga

buhu

Guuuud , viken jobbig dag :O. Dagen började med att vi började 08:10 1 timme innan vi skulle börja -.-. & sedan åkte vi iväg med bussen till Rosenborgs IP :P , där vi hade friluftsdag :) . Det var kaaaaaaaaalllllt! ,Men man blev varmare när man började röra sig lite :). Efter 2 timmar & 20 minujter så åt vi:D Korv inte så gott men jag var hungrig :) & vid kansek 20 i 12 så drog jag melisa ,  Emelie & Jaana till stan:), Vi behövde pengar för jag och Emelie skulle kunna åka bussem hem så min mamma fick ge oss pengar till en varsin enkelbiljett :) . Därefter stack vi hem & gick på toan såååå snabbt vi kunde för att sedan åka ner till stan & käka en godare lunch :D! Donken häähähähähä:) , Sedan så skulle vi hinna med busssen & vi var tvungen att skynda oss för att äta på 10 min :O . Men sen hann vi till bussen men va händer då?. Jovisst vi får inte åka med , för att emelie hade bussremsa så hon skulle "betala" & då så hade en man/kvinna råkat stemplat fel för nån gång sen så vi fick inte hänga med , men ändå så stämplade han på hennes "sista". Så då hoppade vi av bussen & började gå mot språket i ronna från stan . Och vi skyndade oss för att hinna på 20 minuter :O . Vi hann ! Men var tvungna att gå från ronna hem ...  JAG HAR JÄKLIGT ONT I MINA FÖTTER MÅSTE JA SÄGA ;o  & är hellllllllllt död rättutsagt.
Duschade nyss för att känna mig fräschare & kanske lite piggare men inte hjälpte de inte . Mina fötter är svullna och gör ont . Jag ska gå och hämta ett glas vatten & se om vi har saltgurka eller nått :). Uppdaterar lite senare om jag orkar de ;).





buhuhu ont i nacken har jag oxå :(

23:19

Kollade på en film på tv nyss , rikitgt bra !:) Men sova kan ja nt -.-

OMG

herrejösses!, ja råkade radera inlägget ja nyss skrivit -.- , Menmen sämsta uppdateringen !förlåt! . Iaf dagen började med att jag och isabel drog upp oss ur sängen klockan 10 ungefär:). Vi gick ut med hundarna i sådära ungefär 30 minuter :) , efter de så var klockan 11 & då väntade vi på at klockan skulle bli 11:38 sså vi kunde sticka iväg för att hinna med bussen till stan :). På stan gick vi direkt till nancys & käkade fööööör gooottt;). & efter de gick vi runt i 3 timmar :P. Sen drog vi hem satt oss vid datan började kolla på folk som fixar sitt hår i ungefär 2 timmar , för då var klockan 5 å då skulle isabel hem och duscha och börja platta håret (dom har skolfoto imorgon) . Så då satt jag vid datan i minst 10 minuter för sedan gick jag och duschade :D Duschade minst i 20 minuter & sedan klädde ja å mig :) . Efter de så satt jag mig vid tv:n för att spela xbox med dom andra :D , Mamma , Billy , Philip & Ninni körde bomberman & då så ville ja va me :D . Men efter 9 omgångar så började ninni & mamma kolla på köttet i ungen :) Så då körde jag & billy + philip ishockey :) ungefär till sådära 19:00 :P Och när klockan blev 5 över sju så var maten klar !:) & nu sitter ja här & ska snart platta håret för att kunna göra en cool sak som en tjej på youtube gjorde;D, Om ja hittar videon så lägger jag ut den ska söka när ja skrivit detta inlägg:)



SMS MUSIC - INGET UTAN DIG 

23:45

JAG VILL HA ETT PERIVAT LIV IDIOTER !!
är irriterad och sur sak samma men ja
. du är så jobbig skaffa dej en lägenhet och ett liv !
och sluta förstöra mitt , du läser mina konversatiner du knackar nt när du kommer in i mitt rum gud vad jag blir sur seriöst just nu hatar jag dej.


Hemma :)

Ojoj dålig uppdatering -.-, Men jag har bytt rum & sedan var jag och klippte gräsmattan hos min moster :). Efter de drog ja hem & drog till stan jag och isabel käkade nancys :) Väldigt gott (Y) , köpte också en tröja som ni får bild på :) . Nu är vi hemma och ska snart gå ut med min kusin :D Kanske om vi orkar xd .Aja hejdå :D








Tröjan :) Kostar 99 på rea :P Men var inte df ja köpte den :D
Isabel vet ;)


....

hur omogeeeeet äre nt att göra som du , säga som du .
Jaggg känner inte den personen som du var förut-
Jag har tur att ja har mina vänner dom som man kan lita på &
 dom som man kan prata med när de behövs -
För just nu behövs de och ja är inte dn bästa men du kanske ska tänka på nån annan än dig npngång .. 
Och ja är trött på att du snackar skit hela tiden






kanske ingen passade bild , men de e en bild iaf ^^










Godmorgon :D

Vaknade nyss& ska gå och äta frukost nu:) , skulle bara skriva de :)♥

..

herregud hittade en bild från isabels blogg från juni då hon var med oss hos min mormor och morfar ui 4 veckor :), Vi körde vattenkrig på denna bild & hade allmänt kul den dagen !




Hihihi rätt så cool bild va:D?


Home:D

ÄR hemma nu från vi har ätit en god middag:) jag åt pastasallad med fetsost & en jättegod sås:D
& mamma åt samma som ja:) Billy åt pizza ^^
Men nu ska ja hoppa in i duschen flör att tvätta piercingen & för att göra rent håret!:)

blä

Skulle ju träna me mamma men de kan dra åt helvete..Dansen som vi skulle träna e föööör svår & ja döööööör
ja mår inge bra .. Vi ska snaert ner till stan å käka på pastahuset :)
.Jag tror ja kommer ta en pastasallad med typ en fisk kommer inte ihåg va de eför fisk :P



Här är vårt pastahus , på stan :)

I ,MISS U

HHAHAHAAHHAAHAHAAH HUR MELISSA ÄT I TELREFONEB XD
PALLAR INTE SKRIVA MERA FRYSER OM MIN HAND :(

....

är du sur ? Har jag gjort dig något , jag orkar inte med de hära . Och jag orkar inte med alla irreterande saker
som du säger som inte e sant ...


vet att jaginte uppdaterat men intemåått bra & sånt ..
Tror inte de blir nån vidare uppdatering idag heller eftersom när mamma kommer hem ska vi träna  & sedan ska ja möta isabel som jag ska få min kofta av & hon sina hörlurar som hon glömde..





jag älskar dig bästavän , förlåt:(♥










22:17

har precis fixat löshåret & ja tycker at de passar min hårfärg!:)
Ska bädda ner mig i soffa trorja med ett glas te eller en vattenflaska med vatten !:)
& frånåmed nu ska ja faktiskt sluta äta godis & onyttiga saker tills ja tycker att ja gillar min kropp :)



nytagen bild trött & sliten ^^

Träna

nu ska ja gå & träna på glosorna för att se så ja verkligen kan dom:)
SÅ godnatt :*


uuuusch

nån som vet nått bra "bantningstips" börjar känna mig fet :( & ja mår dåligt utav de -.-









vs


Sån mage vill ja ha ..



prooov

Dags att dra sig iväg för att plugga engelska nu :P , Uppdarterar lite senare :*<3

en lått

hahah hittade nyss en till låt som jag bara  klickade på :P
Den var helt okej faktiskt :)



Ejremar- Vad du är söt


Vet inte om jag hittar mera låtar :$

lååt


USHER FT PITBULL-DJ GOT US FALLIN IN LOVE AGAIN LYRICS

Melissa gav mig låten så ger henne en lääänk (Y)


kuk

Att du kunde förändras så mycke .
har aldrig tänkt på de men såå som du har blivit mot mig :S
ja får hoppas på de bästa



eller ;O

Jooo nu fick ja bort de hahahahhahahha xd

helvete -.-

Kollade vad ja gjorde .. Ja la upp mina glosor på bloggen för att skriva av dom igårr-.-
Men sen fattade ja inte hur ja skulle få bort dom å då la ja upp dom på bloggen :P
& nu kan ja inte ta bort dom så nu kommer de va stöööööört :O
Menmen ;D




Föööör gulliga (a)?

Waka Waka - Shakira


Waka Waka - Shakira

Home ;)

hemma nu :)
Kollade på en verklig film aså sånt som hänt på rikitgt :O
Och de va typ två killar som hade mördat många i sin skola, med pistol .. :O
& sedan var de några i vår klass alltså typ 5 stycken som sa att den va dålig?
Då tänker ja att liksom de va baserad på en verklig historia & vi fick se folk som hade kulor i sig för dom hade blivit skjutna , de var obehagligt att dom hade de så i sin skola .. + a´tt en 6 årig kille hade skjutit en 6 årig liten tjej för barnets morbror hade haft en pistol hemma , han bodde hos sin morbror för attt hans mamma blivit kränkt från sin lägenhet.. Tycker inte de va nått roligt :/





Denna film , folk som inte gissar avancerade filmer ska inte kolla på denna .. :)
annars får ni ha de bra :*


Kommentera

Nu tänker ja blogga på jasmineisabel bloggen aså så kolla in den :)
& sedan ska ja försöka plugag lite till eftersom vi hr prov på tisdag & fredag :P
'+ Att a försökte göra videoinlägg men göre lite semare ;)


buhu

Har ätit å har ont io magen -.-
Duschade nyss piercingen så ja slipper göra de vid 9 tiden eller å:)
ska snart sätta i löshåret för att se om de blev min hårfär ^^
MEn nu ska ja gå:)

Svar

Svarar på frågestunden med 2 frågor eftersom ja har så lite besökar för ja hade kod ... Så ah ni får svar nu :)

Melissa:
Vad gör du just nu? - Jag ska svara på frågor :D
Hur bra e min blogg på skala 1-10?  -7:)
Vad tkr du ja skulle förbättra me min blogg?- Du skulle kunna lägga ut mera bilder & videoblogg :)
Hur många besökare har du per dag? (ungefär) - Jag har kanske 10-15 styckna
Vad ska du göra under helgen? - I helgen ska ja vara med vänner & plugga ! -.-
Är ja en bra kompis mot dej? - Ja du är en bra kompis ! :)

Malihn:
Tror du att 2011 kommer bli ett bra år? - Nepp , jag tror att de kommer bli som 2010 . Om inte hoppas ja attde blir ett bra år !:)
Det bästa året för dej? - 2008 :)
Vinter eller sommar? - Sommar då bliiir man bruun & kan bada ;)


Sååååå nu e alla svareeeeen fördiga kanske dags att börja plugga -.-

Solat (Y)

Har solat solaruym idag (Y) , Blev faktiskt lite brunare :)
Hoppas de syns




vs


lite skillnad ;)

Malin har lärt


Malin har lärt mig göra detta :) Cheka in en cool sak  Malin 


..

jag hatar dig


buhuh ont ;O

Nu har ja tagit bort koden .. 
Har inte skola idag viket betyder att ja ska försöka plugga till alla prov...
& kanske hinna vara med nån , imon börjar vi vid 9 ^^
å ska bara se film hela dagen (Y) Så vi kanske slutar lite tidagare .
Och ja har gjort illa mig buhhu. Men nu ska ja skriva ner glosorna :)



Vet inte om den har vart uppe i min blogg. Men malin har den nog& melissa :)

kvällen ? HAHHA

Nu ska ja ha kod på bloggen tills ja orkare bry mig om de här
[email protected] om ni vill nått

Frågestund



Har frågestund .. Inte för jakommer få frågor men ja hare ändås ^^

öfdlöf

Jag tror ja ska ta bort bloggen..  Min blogg suger & ja gillar den inte .
Får se hur de blir me de iaf--

Duschade nyss !:)

Duschade drygt e30 min & kom ut för en kvart sen :), Har klätt på mig å ska väll äta snart fast vet inte vad ..
Men ja orkar verkligen inte skriva långa uinlägg , fråga mig inte varför ja orkar bara inte de haha :P


Bra vecka..

Veckan kommer bli bra hoppas ja (Y) , Började me att ja började 9 idag sen så vare tråkigt ,  imon äre tråkig dag xd Onsdag äre studiedag igen skola (Y) , Torsdag  kolla film & börja 9 Fredag typ ba 2 lektioner sen bye ;)
Låter inte så skäönt men de äre ;) nu orkar ja inte skriva mera



Lil wayn - Drop the world

wohoho cooling

(Y)

09 låt 21:28

En låt Malin visade mig i början av 09 . Sedan pratade vi med honom på msn & han sa hållkäften & vi fick damp HAHAH ;)



Fredric - Min vän

21:09

Guuuuud ja kom på att vi har prov på Tisdag fast ja va sjuk så ja har inte fått papprerna -,-'
MEn ja ska snart gå å lägga mig tror ja eller ahh 1 timma kanske hhahahah xd Men ah godnatt ()



18:34

Hur sexig mage är inte denna ;O?♥




williams mage :D

14:20

Klart ;). Hoppas verkligen att de blir bra nu (Y) , Men nu ska ja sätta på mig kläder :) sedan ska ja färga löshåret & efter de åka till min pappas hus trorja ;)!

13:50

Nu sitter jag och isable med hårfärg i håret ;) , Vi ska sedan dra hem till minfarsa  igen :)
& äta där och sedan åker vi hem !:) Vi får se va vi gör idag :) , Hoppas vi fåre roligt och slipper vakna halv 8 imon iaf !;) hahah xd Ni får en bild på hur vi ser ut med hårfärgen nu pusspiss:*



Sexiga grrrrr ;)

20:23

hemma hos pappa sedan klockan 18:20 ungefär ;)
Sitter och passar min minsta lillesyster Maya :) .. Eftersom Minna ar sover:P
Jaaaaaaaaaaag och isabel känner oss så feta eftersom pappa hr jättemycke godsaker hemma och v vet att vi intre brukar kunna motstå :O, ja nu går isabel runt med maya så hon ska kolla på tv nu aså maya . Så isabel ska sitta med mig vid datan (Y)

16:29

orkar nt skriva så jag gjorde ett videoinlägg ist .

13:22

Hejhej nu ska ja uyt me chanel :) + att ja har fått en till blåtria .. :O
HAHAH ja och isabel skulle sjunga sen så skulle ja skaka micken då råkade ja skaka den på mitt öga haha xd
gjorde faktiskt ont å nu har ja två blåtriro på samma öga ;O



Shayne Ward - No Promises

08:47

Godmorgon :) Är  hemma idag med eftersom ja hostar men inte är rikitgt sjuk ^^
snart kommer isabel aså om några tinmnaar och vid 18:00 ska vi vara hos min pappa typ ;)
Jag vet inte vad ja ska göra nu kanske lägga mig å kolla på tv så hejdå :D





HÖHÖH en kovesation(staving?) jag och melissa för längesen , har lagt upp bilden förr :p
 

20:40

Ska nog gå och lägga mig vid tv:n & dricka mitt tee eftersom ja har jätte ont i halsen
Och sedna kanske sova eller någoting ^^ Ni får ha en jätte bra torsdag och imon kanske de inte blir nån bra uppdatering som sagt !;)



GAMMAL DESIGN ^^

19:32

Ätit å så nu :P Och ja försökte fixa bilder till datan men de går inte att hitta nytagna bilder leler ja kanske några veckor gammla bilder , så ja tog en bild :D Från typ i slutet av Maj då de var jhätte varmt ;)
En bild där Isabel ramlade hahahahhaha :D



Hey Soul Sister

18:38

Går inte att kolla tv eftersom mammma sjunger hhööhöh:D
Men imon ska ja passa mina syrror , så kanske inte blir världens bästa uppdatering :)
och min pappas fru ger oss 500 så de e väll nice ;) (mig och isabel) glömde nämna att isabel ska passa dom med mig ^^<3 MEn hejdå :D

17:25

Klar med plattsaken nu blire hjälpa mamma med tvätten & sedan lägga mig i soffan eller spela ett spel me billy höhöhöhööhöh (Y)

17:17

Wow nu har ja plattat håret !:)
Ni får se resultatet ;) , Tycker faktiskt den var helt okej !;)  (inte färdigtplattat!)



hihih(a)


16:58

Hemma från stan ,med världens huvudvärk :(
men min BÄSTA MORBROR har köpt mig en bra plattång förhoppningsvis ;)
såååå skönt (Y) Men nu ska ja lägga in bilden på plattången & platta håret sedan lägga mig i soffan och kolla på tv ;)



14:47

hahah sitter och pratar med melissa i telefonen(Y)
Vi pratar om ingeting hahahaahha :P Eller jo hon dampar för hennes data hackar xd
Och nu vill hon logga in på sitt konto på msn , och nu kan hon inte d4 ;O
hur störd fåre va hahah :D Och vet ni hon går ner av att äta glass :(
Men ska snart dra till stan ;O så hejdå♥



Melissa ;)


18:54 GAMMALT ;O

buhuhu ja har faktiskt tränat på mina spanska glosor nuu ;O
å sitter å pratar med malin på msn :D
plus att ja har ont i naveln :(
å mina ä:n och å:n går inte på msn :(



HOHOHOOHOH ETT INLÄGG SOM ALDRIG KOM UPP ;O?


12:41

Såg nyss att melissa lagt ut bilden där ja står med bobby & mina vänner på hennes blogg !:)
Så nu kan ni få bilden eftersom ja inte kunde fixa in den på datan :S Fattar inte varför så mamma får hjälpa mig med de senare (Y) Fast ja undrar varflr min statestik (staving?) blir lägre :( vet inte om de dära lät rätt men ja nu får de bli så :P
Här får ni bilden ;)


Hhaha nej gud hur ja såg ut ! :P Men de hade vart en jöätte jobbig dag :O

12:35

hejhej , orkade inte gå till skolan mår inte så bra :S
Men ahh , har inte orkat blogga först nu eftersom ja suttit och kolla på tv & duschat:)
Vaknade rätt tidigt idag typ vid 9 .. :)
Men nu ska ja typ snart lägga mig i soffan igen & hoppas att de finns nått bra att kolla på (Y)


 


16:03

Kunde inte somna förut så gick och la mig i soffan :)
som ja snart ska göra igen , ja mår jävligt dåligt ont i huvudet & ont i kroppen å sånt..
Känns som ja villl döööööö . Men eftersom ja inte orkar skriva mera så ska jag lägga mig i soffan och sedan vänta på att mamma ska komma hem för attgöra tee till mig (y)




tagit från malins blogg ^^

14:12

Ja ska lägga mig å sova mår verkligen inte bra :S
bloggar väll när ja vaknar eller nått så godnatt :) , vet inte hur de blir med kungen ..


Eminem - Superman ;)

12:22 Home

Hemma nu .. :)
skolan sög -.-   Men ah först var ja själv med lkärare å deras "ungar" ¨å gjorde saker
sen kom Melissa å då så gjorde vi de 1 gång sen öppnade nån dörren :P
VEM STOG DÄR:D? jo Bobby ska se om ja kan få in bilderna på dtaan efter ja vart ute med min hund :)
ahh men sen klockan 3 drar jag till skolan igen för att se kungen (Y)



Hihihihihi bobby :D

23:17

precis kollat klart en film (Y) Goood nu blire sovdags
och sedan vaknar ja tidigt imon men hinner nog ändås inte blogga !
Godnatt ♥

21:28

HAHA , gud mamma sitter och spelar nptt ^^
å så frågär hon om hon e dum i huvude för hon inte klarar en bana HAHAHAHAH XD
aah så vi ska väll sitta å spela en tund tiill för sedan ska ja lägga mig för att inta somna i soffan som häbnda igårkväll..:) haha ja men sen kanske (bara kanske) vi lägger oss och kollar tv eller ått sånt (Y)
Nu ska ja hj'älpa mamma artt vinna (Y)



Detta spel , ni får en låt :)



Sofijah - vänta föralltid :)

18:43

jag såg nyss att Melissa skrivit något RIKTIGT bra ! & fått en Jävligt bra kommentar av Malin , Ni får texten av de ja läste och kommentaren :)
Melissa skrev:

Vill ta livet av mig!

Ja, jag har några gånger efter skolan och under skoltiden har jag bara velat ta livet av mig. Det är pågrund av att ett tio tal personer i min klass har typ mobbat mig hela årskurs 5! Mina kompisar har oxå blivit utstöttade, vi har tillsamman gått igonom massor med hemska saker under våran skolgång.

Tänk att bara några få tal personer kan påverka en annan människas liv så jävla mycket.
Jag hoppas att du siom läser detta verkligen förstår mig och ni andra som påverkat mig kan fan ta åt er av texten.
Och ni vet själva precis vilka ni är för jag nämner inga namn när det angår sånna här saker.

Jag kunde verkligen inte hålla det instägnt längre utan det bara måste få komma ut.
För igår kväll så satt jag och tänkte på det i minst 2 timmar.
Ja man kan ju säga att hela årskurs 5 hart vart en mardröm för mig och det värsta jag fått uppleva i mitt liv.

Och alltid när jag ser personerna så blir jag hela tiden sur för de här tankarna sitter hela tiden kvar i min hjärna och det är fett jobbigt att behöva påminnas om det hela tiden.
Och nu har vi bytt platser också så jag är ännu mer arg över det, vi sitter ju fan som sjuåringar gör.


Fått en kommetar av Malin :

Melissa jag känner precis som du. Om man tänker tillbaka så ville man bara hoppa framför ett tåg typ. Det var nog de svåraste tiderna i mitt liv. Jag skulle ändra på allting om det var så i nuläget.. Men fortsätt vara stark , låt ingen trycka ner dej eller göra dej ledsen. Du är precis lika mycket människa som alla andra. Även om de försöker förstöra andras liv så blir inte deras bättre.. Man ser saker på ett helt annat sätt nu , vad man kunnat gjort , ändrat på osv. Men den tiden är förbi. Jag vet hur det känns , att det känns jobbigt och så. Men kom ihåg , det kan komma värre saker eller upprepas. Så fortsätt vara stark.



Jag fattar verkligen inte meningen med att trycka ner andra så att dom vill dö :S
att ni inte fattar? Folk mår dåligt av att ni ska vara där och trycka ner dom, Och ja vet hur svårt de är att vara stark! Speciellt när man mår sådära - -Och somsagt nämner ja inga namn










18:32

Herreguud ! ja tror ja håller på bli sjuk :/
iaf efter ja hade skrivit inlägget vid halv fyra gick ja å la mig sov til klockan 17:00
å då kom mamma hem :), Ja orkade inte vänta på mat så ja frågade ist om vi kunde äta max ;) hamburgare allstå å de gjorde vi :), så u sitter ja här med magen full av mat och bara vill spy :P.
Aja får se om ja drar till skolan imon för mamma tycker ja ser sjuk ut å ja känner mig lite hängig fastän vi slutar vid 12 imon så kanske de blir hemma dag :) Ha en bra Tisdag (Y)
Förresten nån som vet nått bra tv porgram idag ;)



                        
Eminem - Not afraid ;)      

15:29

ja har ramlat på min fot å de gör jätteont:S
undra om de har hänt något -.-
Mamma får kolla de när hon kommer hem



Fonky Fresh - Mina tårar blir till blod

14:58 Home

Så nu är ja hemma:)
å har ojt i magen å kom nyss på att mamma hade bokat tvättstuga klockan två(?)
å ja slutade nt förens 20 i tre :S å Billy har nt sin mobil på såå good (Y)
så har bett mama ringa mig för se hur länge tvättstugan ska va !:)

ni får en låt



Kesha - your love is my drug

21:16

Ja tror jag drar mig mot soffan med ett stooort glas vatten & letar efter något att kolla på:)
Jag e så trött och orkar inte sitta uppe längre så Godnatt♥

justin bieber ft sean kingston-Eenie Meenie ♥
 
Godnatt


20:12

usch ja e så jävla sur .
Varför ljuga om en sån jävla idiot sak ,omogna skirungar gå och skffa er ett liv
å försök inte förstöraa mitt för ert e skit , ja orkar inte me dehära n tror att ni är nått
för ni går runt som jävla ******* , fast vet ni ni är INGENTING
men har ni inget annat för er så fortsätt de är ja som mår dåligt nu men i slutändan äre ni:)
bläää skit sak ja skrev fats ja e sååå jävla sur OMOGNA SKITAR !





I know I can be strong


Fonky Fresh - Mina tårar blir till blod


19:36

Guuuud va irreterande först skulle ja skriva nått med å till malin så gick inte åäö så då fick ja skriva typ sahara
för att inte de gick xd Sen när ja skulle ta foto så fick ja inte upp webben om man säger så alltså via datorn :P
Men sen startade ja om datan så nu gåre (Y)
iaf så ska ja snart göra nått kul;)  Vet inte vad ännu men hoppas kan man väll:)?
aja min piercing gör inte ont ännu :D:D bra va :)? Hoppas den blir fin när de har läkt klart (Y)
Aja ni får en bild :D:D
och en gammal låt av Rihanna ;)




Rihanna - Cry

17:28

JAG HAR FÅTT EN LITEN BLÅTIRA ;O!
åååh de är säkert för jag ramlade i min bänk brevid sängen när ja skulle vakna idag-.-
gud va jobbigt .men men ja ska äta nu s bye :)


16:48 plugg!

ååååh dålig uppdatering men men ^^
jag måste verkligenn  plugga eftersom vår lärare hade sagt fel -.-
Hon sa tatt vi skulle a prov på fredag denna vecka , men nää idag sa hon att nu skulle vi ha prov nu på onsdag
å de e ju jätte lätt eftersom ja gillar spanska såååååå mycket xd
Men det är ju bara att skriva om några gånger idag och imon & hoppas att jag klarar detta prov (y)

Men nu ska ja berätta om de dära jävla regnet ..
Vi va påväg till bussen å de regnade sååå skulle ja messa mobilsms eller va de heter
men då höll min mobil på att gå sönder eftersom de regnade å de kom skit mycke på min mobil ..:P
iaf så ja ba aaah men emelie kan du ta en åt mig så är du snäll(a) på bussremsan alltså haha xd
s¨å hon gjore de:D Men sen när vi skulle åka bussen hem så reeta ba den går dära borta vt inte varför(?)
Menmen ja ba malin vi ska åka på den :) , Men sen så stannar den inte :S Och däår den åkte var inte rätt busshållplats för den att stanna så det va faktiskt jätte konstigt :s
så då tog vi 762:an ist eftersom vi pallade inte gå i regnet  Men nu ska ja fortsätta plugga och sedan tyå äta ;)





Maddi Jane - Breakeven

Sån röst vill ja ha !

18:26

Heeeeeej xd

Nu sitter ja hära har typ suttit vid datan 30 minuter:P
åh den hära dagen har sugit å ja ska snart äta :D:D:D:DD:

Men hejdå :P


22:33

Fin röst :D:D




Duktiga va :D:D:D?

15:29 Rekord:D

wow ja har fått många besökare haha (a)
Nä men tillräckligt :) ni får bild på de :)




sådära många :D


15:15

Hehe nu sitter ja här å väntar på isabel:D:D
Hon skulle hem och duscha efter de ska vi träffa några :)
å jag har  typ träningsvärk :(
Men nu ska ja kanske göra nått :D
Å malin tack för designne !:D

Fixat Jasses design

Hej alla jasses läsare :)
Jag har precis fixat Jasses design , för hennes förra såg förjävlig ut ..
Hoppas hon blev nöjd :d
Checka gärna min blogg för er som har lust;
Http://eendastmaliin.blogg.se



en bild på mej :)

isabel och ja visade brösten klicka om ni vill se hahah:P


just nu haha

13:31

jag har tinutus :(
å sen e ja sur på en person som e JÄTTEJOBBIG!
å nu tjuter de i mitt öra jätte mycket :(
aja hejdå:/




00:47

HHAHAHAHAHAHHA SÅ JÄVLA KUL!;o
ja ¨isabel sitter vid datan sen ja börjar klia henne på ryggen å sen så börjar vi asgarva för nåttå sen
så slutade vi aldrig hahahhahahahahhaha :P
MEn ska typ sova snart :)

jasse is käär (aa'

haha jasse är kär , hon blev de idag haha :o
men iaf vi har vart och köpt godis chips cola och vimto najjsigt (y'.  vi ska spela bomber man jasse bara tjatar om att hon är kär hahah gulligt ♥. aja ja skriver på min blogg vem hon är kär i hahha

12:13

Nu e ja hemma å pratar me emlelie på msn :)
eeh snaty kommer isabel :D:D
nu orkar jag inte skriva mera hejdå:D:D


ful bild men ah

Jag har gjort de! 18:54

NNu har jag piercat naveln slänger in en bild på de:D:D
Först blev ja faktiskt lite rädd eftersom ja var tvungen att gå in själv men det var över på nån sekund:D:D



Jag är bred ja  -.- Men visst blev den fin :)?

15:27

Hej inte orkat uppdatera ..
har mensvärk & ska snart typ gå från datan
men ni får ha e jätte bra Torsdag :)


Emelie har gjort :D

22:21

Nu ska ja dra mig till tv:n å försöka kolla på rosa haha :D
Sen kanske klockan är 12 så då lägger ja mig om ja e trött
så godnatt:D:D

21:27

Jag har ont i magen blää buhu jävla mens -.-
Men ja vill kolla på film eller tv men orkar nt -.-
Så kanske ska gå å läögga mig ändås :P
Men nu orkat nt ja skriva mer förutom godnatt :)

20:44

Jävla fula blogg , den eful ja e sur
idoter ja hatar errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
l.rölögggggggggggggggggggggggggggggklfhlöhkhtrhhköggggggggggggggggggggggggg
Ceeeeeeeeeeeeeepeblogg hejdåd jävla apor


gammal boöd

18:24

ÅHHHHHHHHHHHHH Ja å mamma åkte ner till stan för jag skulle pierca naveln:p
å sen när vi kommer ner så va första stäng , så vi ba amen vi går och kollar om den andra är öppen
å sen va den sytäng oxå :P Så mamam ba "Det finns ett ställe där uppe som vi kan åka till"
Så gjorde vi de , men va de öppet ?-.-
NEEEEEEEEEEJ åh sen fick vi gå till bilden 109384835 meter bort .
MEn imon ska mamma ringa å"boka" tid hos nån utav dom :)
Så ni får ha en jöätte bra Onsdag ;)

14:18

nu sitter ja å pratar med emelie i telefonen :P
å de e inte lättatt skriva å lyssna samtidigt xd så ni får ett annat inlägg senare ;)

20:46

guuud ja har mensvärk så tänker lägga mig i soffan :)
MEeeeeeeeeeeed chilinötter & kolla på 5:an eller nått sånt :P
Imon kommer ja kasnke inte uppdatera fören 4-5 vet inte :)
Men ni får veta sen varför :) Godnatt !:D


18:17 Piercing

Vet ni :D:D
Imon kasnke ja ska pierca mig :P
Mamma ska ringa å kolla lite saker där ja ska pierca mig
å ag hoppas på att ja kan pierca mig imorgon :)


16:21

Heeeeeeeeeej :D
Nån som vet nått bra piercingställe ?:P
letar efter ett så ja knaske kan pierca mig om mist 1 månad eller 2 hha :)
aja hejdå


14:52

Jävla skitungar
gud va ja e sur:S
Jag är påväg hem från skolan , då kommer de typ 2 ungar som va 10¨år
& börjar "bråka" Ja höll på slå dom .Jävla idoter gud va ja e sur
aja orka me de 


Ja är hemma nu iaf å vene vaja ska göra hejdå :P


08:10

Godmorgon:D:D
Vaknade typ vid 07:15 å sen ställde ja miug på träningsmaskinen hahaha xd
Nu har jag precia duschat :) & de e så skönt att inte stressa eftersom vi börjar 10:20 :)
Har typ bara 3 lektipner eller nttt sånt så uppdaterar typ kanske lirte innan ja går om inte de så gör jag väll de efter skolan :)!


20:44

Nu ska ja gå och kolla film med mamam å billy
MEeeeeeeeeeeed godis å chips och jag vet att jag inte behövert äta de
så ja tänker träna 1 timma imon :) + Att jag tänker börja gå långa promenader med min hund och sen s¨å äre väll förfan bara hoppas på att jag blir "smal" som ja vill:) men ja orkar inte uppdatera mer idag , kasnke imon eftersom vi börjar klockan 10:20 jag dööör !!:D


15:36

Jag är sur å ska typ äta musli elelr nåt hejdå

videoblogg (a) 12:44




videoblogg med melissa :D

18:13

Heheh guuud ja har faktisskt bara spelat bomberman idag :O
nää iförsig har ja faktiskt tränat & duschat oxå:D
Men ahh ja gick nyss från tv å ska väll snart äta förhoppningsvis xd
Sen så måsre ja packa gympakläder å packa min spanska mapp  massa skit .. :P
Men nu orkar inte ja skriva mera hejdå :D:D


15:00 Nyduschad

Hejhej inte orkat uppdatera tidigare :P
men ahh nu ha ja duschat & skatyp börja klä på mig lite å sen dricka vatten :)

Hihi svar på frågan : varcör ja byter blogg hela tiden är för ja inte gillar detta namn så mycke xd:D

Men nu pallar nt ja skriva nå mera ;) hejdå :P

Ny blogg

Den kommer ja inte uppdatera som jag gör här men ni får inte se den först jag fixat Design eoch sånt :)
Men nu ska viverkluigen spela xd

21:37

Malin har fixat min blogg! :)
Tack Malin , Eendastmaliin.blogg.se ;)
ehh de är faktiskt en ganska gammal header & Malin kasnke ska göra en ny
för att hon är så snäll , men nu ska vi spela xbox :) hejdå :P

Videoinlägg 21:17



Haha inte så värst bra , har faktiskt inte ens kollat på den . men nu ska Malin försöka göra en design tiill meeej:D:D<3

14:53

Jag mår lite bättre å ska faktiskt träffa Malin om en stund . Vet inte vad vi ska göra men de blir säkert kul.
Fast jag ser ut som ett jävla bombnerslag :S Så tänker jag vara ute å göra vad ja vill idag utan att nån ska klaga :D
Men nu palla rinte ja skriva mera :)

10:37

Duschade nyss.
Mår dåligt & snorar somfan .
Hoppsa bara inte att jag blir sjuk eftersom de är så jobbigt :S
Men nu ska ja typ klä på mig byxor å ett annant linne & kofta:) så ni får ha enbra dag :)
För jag vet inteom ja pallar skriva mera idag


09:55

Vaknade vid 9 idag & nu äter jag vindruvor
orkar inte skriva mera förutom aytt ja hariobt i magen :S

17:20

Jaaaag mår bra :D:D igen :D
Men ahh nu ska vi dra ner till min moster å käka me dom:)
sen drar ja upp hem å tränar & duschar :)
Sen så vet ja faktiskt inte va som händer får väll se :) , kanske ska messa Malin ch fråga om hon vill vara med mig då :). _Jaa eller nått sånt , nun får ni haen bra fredag nxd


Videoinlägg (a) 12:50



Mitt första själv hihi :)

12:14

Herregud va kallt de börjar bli!:O
När jag var påväg hem från vår "språkvalsskola" så gick jag hem & då så höll mina händer på att döö för de va kallt :O
Men ja tror ja klarade spanska kanske & engelska provet så de va väll ett plus :)?
Fast ja måste typ göra massor av saker för att vi har prov på glosor på fredag å kanske ska börja träna tid denna gång :) Men nu ska jamessa me malin :)


07:40 Klar

Nu har jag precis fixat klart mig & ätit :)
Ska snart dra iväg till skolan , så bloggar väll mera efter skolan :) Förhoppningsvis




såhär ser ja ut nu :)

21:09

Nu tänker jag lägga mig i sängen !:)
Jag är verkligen trött & har tränat på glosorna , de gick faktiskt bättre än va ja trodde.. :P
men nu ska ja sova så ni får ha n jätte bra Torsdag , kanske uppdaterar imon på morgonen ;)



Nej inte jätte snygg , Men såhära ser ja ut när ja ska sova :$

19:23 Duschat :)

Hahhah ååh ja har ont i magenför vi åt kebab (A)
menmen ja har duschat :) , sen nu måste ja träna på glosor som ja inte kan nått utav :(
& bara hoppas på att jag lär mig dom tills imon :)
& varje gång ja sätter mig vid bloggen  så har ja inga bilder nej ja vetvxd
men de e för ja nyss har duschat & sen för att ja brukar inte ta så mycke bilder längre , ser ful ut :S

Hemma 14:29

Äter "mellis" nu musli som vanligt :D
& ska snart diska & sefdan träna på läxan .
Orkar inte skriva mera så hejdå :)

videoinlägg i skolan hahaha



skolans data:p så inte världens bästa videoinläögg men nu ska malin fixa :D

11:50

nu sitter ja eller ahh står och ska försöka skriva lite innan vi äter lunch i skolan xd
vi är oi klassrummet å typ sitter å håller på me saker :p
å den hära datan suger verkligen hhahhahahahahah :d
**** frågade va som va roligt serri ? vilken jävla frååga
och nu så blev hon arg hahah xd hahaha ja kan inte berätta för homn blev arghhh hahahahahhahahahah

malin och ja ska börja jobba på en sak så vi får pengar visst äre bra !:o
jaaa jag vet att ni vet de eleler ahhh hahahah ni fattar ingeting hahah eller va de känns somm  ja e cepe idag


07:29 Vaknat

Vaknade typ vid 7 & sedan började ja sminka mig nu äter ja frukost och ska snart borsta tännderna (håret är redan fixat) :)
Kommer hem vid 13:40 idag :) Trorja :)

20:42

Mår ni bra av att göra såhär mot mig ?
Hoppas inte de , för vilket förjävlig liv.. Jävla idoioter ja hatar er
ni gör inte ert liv bättre genom att förstöra andras :S


18:42 Duschat :D

Duschade nyss lika sköönt som vanligt:D:D älskar faktiskt att duscha :P
Menmen, vi åt lasange eller stavningen kanske är fel men :P ahh de va gott förutom att ja åt så jag blev för mätt :O & nu har jag fortfarande ont i magen :P
Men nu ska ja typsitta lite vid datan & sen kolla film eller välja kläder till imon:)




Hihi sessan:)   fast hon dog :(♥

18:00

Hittade en sak där man kan skaffa pengar på alltså ut & sälja saker eller nått liknade :)
Kasnke början är ju faktikst på Lördag-Söndag eftermiddag :) & ja som vill spara till något nytt . Så är det ju bara extra bra ;)

16:17

Hemma å pluggar matte , sen blir de att "träna" hahha xd¨
efter de duscha sedan plugga till spanskan & engelskan -.-. Jobbig vecka?

RSS 2.0