type="text/javascript" src="">

I'm not perfect

Vet ni vad? . Kommentera vafan ni vill , jag tycker jag e bra . Och sen så tror jag inte att ni skulle kunna ha en blogg där folk kritiserar er och e taskiga , mår ni bra utav de ni gör eller ?. Är de så man ska göra för att ha de bättre själv ?, De tror jag inte . Jag tror ni sitter och kommenterar för ni/du är mobbad eller något liknade . Och sure de kan lika gärna vara det ni tycker och tänker om mig . Om de e de så tycker jag ni kan skriva ett namn oh skriva varför ni så gärna ville skriva att jag är fet och borde banta ex . För det är jag verkligen intresserad av att veta varför just du bryr dig hur jag ser ut , när du har dina egna problem . I'm not perfect , ingen är perfekt inte ens du . Så varför sitter du och klagar på hur jag ser ut när du kan kolla dig i spegel eller i ditt hem och kanske så hur många problem du har egentligen ?. Eller du kanske tillochmed inte har några vänner. Det kanske  eproblem för dig eller ?. Så varför ska du bry dig hur andra ser ut å va dom tycker & tänker . Och  ja jag kankse  e fet shame when . Finns inget du kan göra åt de , hur mycke du än kommenrterar så kommer inte DU kunna göra något åt de . Vet du varför? , Jo för att du känner mig inte och du vet inget om mig . Folk som ska kommneera detta kan ju förfan kolla på sig själva tycker jag !. Tycker faktiskt inte de  e okej när folk sitter och kommenterar min blogg som om den vore nån jävla kriti-sida , för jag har oxå känslor och jag tar ofta åt mig vad folk tycker & skriver om / till mig . Och de borde egentligen du/ni veta , för alla har känslor tillochmed du . Tänk om jag skylle kommentera din blogg och skriva att du var ful och fet å kanske hora . Det är ju inge trevligt ?. Så jag tycker att du borde tänka lite innan du skriver saker , för nästa gång jag ser att någon skriver något som gör mig ledsen & får mig att må dåligt . Den gången så kommer jag antligen söka upp personen eller något . Och jag fattar inte att jag orkar slösa tid på att skriva detta till just en person , men jag är jag så de behövdes . Och juste du som kommenterade kommentera med namn eller så fåru kommentera ett inmlägg och skriva vf du skrev som du skrev ?...För att jag tog åt mig & jag vill försöka trivas så bra med mig själv som möjligt . Men de går väll inte när folk ska skriva sånt , man får alltid tillbaka att man e fet & ful . Och sån är jag , jag tar även åt om de var på skojj!.
Tänk på att vara seriös iaf om de var på skoj.




Svar på tal :)

Melissa:

Vilken jävla bitch asså! -.-
Ja blir irriterad på folk som håller på så mot dejj , du har ju fan inte gjort de nått elr ens brytt dejj om hur de ser ut :O
De ska skita i ditt liv o ist tänka lite på sejj själva ;)


Svar: Alla har inte en hjärna och kanske tänker med fötterna . Dom mår dåligt och måste därför sitta och klaga på andra för att kännna sig finare eller något . Sen finns de ju alltidfolk som har sin åsik & folk som kommenterar är vad dom verkligen tycker . Och jag tycker att dom får kommenetar vafan dom vill , Men egentligen ska man hålla saker för sig sjävla iblan :)







Hiss/Diss



Äkta vänner - Dom får en att må bra & finns alltid när man behöver en .

Kläder - Finns mycke fina kläder ute på stan t.e.x

Nagellack - Jag tycker de e as fult att gå utan nagellack på mina naglar , så nagellack e nått som ja använder ofta :thumbup:

Duschen - Så himmla skööönt :love:





Avensjuka folk - Jag hatar folk som kommenterar eller säger saker när dom bara e avensjuka , tycker faktiskt de e löjligt . Helt meningslöst , personen kanske säger dsm och tackar .

Södertälje - Jag hatar södertälje , min åskit så ni behöver inte kommentera anått om de . Jag tycker Södertälje e en ful äcklig liten stad . Bilden kanske ser fin ut , men ************ äre inte ;)





Kläders pris - Låter konstig menmen , När jag bruklar vara på stan så bruklar jag alltid se nått som e fint . De kan vara ett linne ex men linnet kostar typ 500 . Man bara vafan ?

Min kropp - Jag hatar mina lår och min mage &  mina fötter och mina armar . Usch blääfyyy

Folk som skriver - Folk som skriver typ tiiep å hewj . Omg såååå skämmigt höhö


Under 2010 ska jag ...

  • Gå ner i vikt
  • Sluta äta godis
  • Börja på innebandy eller börja dansa
  • Bli en bättre vän
  • Vara bra i skolan
  • Sluta lyssna på vad andra tycker
  • Köpa julklappar
  • Skriva upp allt jag äter, fast i bloggen





Tycker ni jag ska börja med sånna hära saker :)?. Som jag skrev där uppe men inte med samma saker , alltså som gå ner i vikt och sånt :). Och om ni vill att jag göra så kommentera de då så ska ja fixa en kategori om de;)










Typ nått ?

Anonym om 20:06:
TJOCKIS BANTA IFÖRHELVETE!!!!!!
IP: 83.233.185.73


Svar: Tyck vafan du vill ?. Och eftersom du kommenterade anonym så betyder de att du e för feg för att säga va du heter . Egentligen att du orkar lägga ner DIN tid på hur jag ser ut å gör , du e säkert nån jävla nolifer som sitter hemma och mår åligt och blir slagen . Jävla slampa kommentera med namn om de e nått du vill .


Tjaaaabbbaaa

Hemma nu :) . Blev inte så mycke visar lite senare :). De blev iaf svarta vantar å en bh & sen så köpte jag nagellackborttagning:). Men ja ska dra :D och sen så blire inte så mycke att göra förutom tv å kanske datan .

10:06

Godmorgon ^^ , vaknade vid 07:45 för mammas ringklocka ringde -.- . Iaf idag så ska ja dra ner till stan med Malin å leta efter vantar & en mössa :) . Sen så tänkte vi typ käka typ som lunch dära :thumbup: . Imon ska ja gå till skolan boring , men måste . Ja men ja vene va ja ska göra tills Malin slutar , hon slutar 14:45 trorja :tired: .
Menmen ska väll börja platta håret strax å stta i löshåret och sen så kan jag sminka mig och hoppas på att klockan iaf e minst 12 , ajuste ja har en as brun utan sol för man kan välja nias tror jag de heter :) . Om de inte heter så , så menar jag att man kan välja hur brun man vill att man ska bli :D. Den heter Hawaiia tropic tror ja .
Men jag ska dra så ni får ha en bra dag åtänka på att de  bara e 3 dagar kvar tills fredag (a)


Bilden e as gammal , från typ mars . Jag var hemma för jag hade skadat foten allvarligt ..  Och malin kom hem till mig efter skolan å då tog vi  bilder ;D


20:06

Ni får bilder på hur mitt hår såg ut när jag tvättade bort sminket !:). Ni får oxå se hur alla 3 maccarorna (stavning?) ser ut tillsammans på minaögonfransar :thumbup: .. Iaf så har ja flätan i luggen kvar bara så ni vet !:D







Navelpiericng :)



Så såg håret ut på ena sidan :)



Kattungen :love:





jag vet inte:D

håret på andra sidan ;D



ena ögat . Man ser inte så bra för jag sminkade tydligen inte ögat så myckesom jag gjorde med andra ^^



hähä konstiga bilder . Men hade fan ingetatt göra :O


andra sidan :D


Andra ögat :)






en till bild på katten ! :) .

Nu fåre räcka för ja pallar inte leta efter flera bilder xd
men ahh ung och bortskämd har ju börjat . Den börjar 20:00 å är på 1an ;)





Navlepiercing

hejsan :d. Ja e sjuk buhuuh :mad: , iaf nå¨n som vet om de e olika stavar när man har navelpiercing eler nått efterdom ja fattar inget av de :thumbdown: . Om ni vet nått om d kan ni väll kommentera :)? , å ja vet att min uppdatering uyger men jag orkar verkligen inte sitta vid datan när ja e sjuk :thumbdown:

jag e en sumo:)

Ja , & ja tänker sluta äta . Inte mat men onyttiga saker / och kanske tillåmed onyttig mat!



Härligt att se ut såhära om drygt 1 år ? :S

videoinlägg :) & min födelsedag ;)


längesen

Inte suttit viod datan på ungefär 4 dar . Därför ja inte uppdaterat :p, iaf e typ sjujuk . Vaknade 04:30 igår & var helt snorig över näsan :thumbdown: . Jajaj ska gå å kolla tv för ja e trött å har ont i huvudet :O





jag älskar dej mest isabel :love:

Addade msnen





omg , hur orkar man ?

OMG

Onödigt att börja FEJKA mig och isabel . Råkade klicka på ccaps . Men iaf Malin har sett att någon fejkar mig å isabel . Förut på fjortis.se och nu bdb snälla l'ägg av ? . Iaf på bdb heter dom typ "sweetpink" & har nån msn :S .

Har as t¨åkigt

Isabel sitter å plattar håret medans ja sitter vid datan & gör typ inge :cool: , mamma ska ut skönt ;)! eftersom dom skjunger på xboxet . Å ja kan säga att de l¨åter inte bra !:D. Iaf s har ja ont i magen:( , hoppas de går över snart ;).

Mamiiii

sho bre  ;) . Sitter vid datan nu -& fixar en sida som typ pea som Melissa länkade :thumbup: tummen upp på de ;)..
Iaf så ska ja ocg isabel fixa opss å kanske dra ut :):). Ahh men nu ska ja fixa min sida:)

Cha påväg hem nu:) e as trött men måste plugga engelska boring :thumbdown: . Iaf imon så kommer ja inte uppdatera så mycke:) för kanske ska ut :cool: men vene ännu . Iaf så ska mamma in på ica för handla avokado till en ansiktsmask vi hade tänkt göra ;). Och redan när jag har plugga så måste ja fråga mamma en sak :thumbup: och hoppas på att ja får göra de (a)
HAHAHAH nån bild ja fixkade på mammas mobil för 1 år sen :P:P

Jasmine e cool

hej xd. Ligger i soffan just nu och fryser som fan:( . Iaf så ska ja inte göra nått idag typ :cool: men innan för typ 1 timma sen så busringde nån idiot mig -.-. Och så hade nån ringt malin med dolt nummer oxå:s. Jaja slutade 11för vi inte hade spanska ,skit irreterande. Eftersom vi inte hade fått veta de och var tvungna att dra dit :mad: . Idag är fredag och ja kanske ska göra ************ ;). Iaf så hoppas ja de och sen ska ja dra till nån:d. Jaja nu ska ja kolla på jims värld:).

Home;)

Jag skrev nyss as mycke . Men de vägrar att komma upp:s . Iaf ja och mamma ska göra en egen ansiktsmask och ja vet inte ta de e i för mamma e på ica och handlar de nu:thumdup: . Och jag sitter i bilen och fryser ihjäl :O . Men a ja måste plugga engelska-.- ,jätte roligt sure :cool: . Aja hoppas ni fortsätter besöka bloggen fast ja inte bloggar så ofta:p

Nått som inte e bra:O

Jag ska dra mot min moster nu:). För att mamma ska typ dricka kaffe och sen så ska vi åka hem vid 6 eller kl halv 7:p. Iaf min uppdatering kommer suga eftersom ja inte har någon dator nu plus att ja har skit mycket i skolan :thumbdown: . Men berättade ja att e gick bra på provet idag :cool: . Så de e bra. Men imon har vi stort spanskaprov plus glosor :(. Och nästa torsdag har ja ett prov som alla andra har gjort fast jag var sjuk den dagen.. Hoppas de går bra då;). Aja nu så orkar ja inte skriva mera saker. Bara att vi ses :) ska försöka uppdatera genom mobil :)

apa

ja pluggadde förfan i 1 timma minst sen somna ja . Har tränat & duschat vakna nyss & e as trött . Vafan ärer me mej . Ska byta blogg oxå när jag har fått min desgn
hoppas inte ja lklarar de dära fula tråkiga NO provet

Lunxch

Mitt inlägg ja nyss skrev försvann . Och detta inlägg e tidsak , vi ska strax äta lunch iaf . Äckligt :bigeyse: , fisk som vanliga Onsdagar i skolan :thumbdown: iaf uppdateringen kanske inte blir de bästa eftersom ja måste plugga plugga plugga & återigen plugga :tired: . Hoppas jag klarar provet förfan !:D
Men nu så ska ja sticka iväg till lunchen ha en bra dag & vi får se hur uppdateringen blir;)




godmorgon

Ska dra till skolan strax . Och sånt :tired: . Iaf så e ja as trött å är inte alls på humör idag , vi har liksom spanska som e as tråkigt enlogt mej då :question: .. Sen så vet jag inte vad vi har men de kommer säkert va as tråkigt & imon har vi glosor :thumbdown: . Ja e uttråkad å e as trött på att vakna såhära fuckinggggg jävla tidigt för att gå till RONNA?!?  ;( dödö mej snälla? -.- . Aja ska sticka nu bye ;)
Ajuste detta e tidssak så ja kanske nt e uppe ens vid den hära tiden xdd :bigeyes:





Ser i halsbandet :)? , Jag & isabel har bytt så hon har mitt "Jasmine" halsband & ja har hennes "Isabel" halsband :thumdup:


Vet inte ?

Klockan e 22:37snart . Å ja ska förfan upp 05:30 för att hinn fixa mig eftersom vi ska dra till jävla idot skolan som ja nt pallar me , men iaf ja måste vakjna å & hoppas at jag vaknar i tid förengångsskull . Idag vakna ja förfan 07:38.. :thumbdown: . Jaja jag måste strax lägga mig eftersom ja ska upp så tidigt & måste börja gå klockan typ 07:40 imon :mad: as irreterande de me . Och sen har vi dedära fula NO provet som jag inte kan nått av ? sen ska vi ha glosor , redovisa & sen har ja ett svenska prov nästa Torsdag . Äre inte baraaaa sååå trevligt ?. Iaf så fyller ja ju år om 2 veckor  , önskar mig typ pengar till saker & sen önskar jag mig pengar till så man kan skaffa linser efterosom ja vill ha blåa & gröna ögon :). Iaf för engångskull får ni en seexig bild på mig på lkvällen ;) xd






Löshåret i :thumbup:

Skolan & utvecklingsamtal !-.-

Idag va ja iskolan somvanligt :P. Förlåt för sämsta uppdateringen men duschade direkt när ja kom hem & började plugga:). Sen för drygt 40 min sen åt ja & kvart över var jag och mamma tvunga att springa ivväg för att hinna med utvecklingsamtalet :cool: . Det gick as bra! :thumbup: . Klaarade alla målen & sånt :). Men innan de var vi iväg till vätrineren (stavning?) för att Chanel min hund är blå i örat så vi åkte iväg , hon hade öroniflamation i båda öronen . Men vi fick pencilin :love: . Iaf ja ska snart platta håret & sätta i löshårer ;) . Glöm inte despirata hemmafruar & sveriges skönaste familjer;) . Desperata hemmafruar på 5:an klockan 21:00 & sveriges skönaste familjer klockan 20:00 på 5:an ;). Kolla ;)




jani för längesen :) . Inte jani utan ja ni fast ihopsatt !:D

vet ej?

kommentera vafan ni vill att jag var omogen , men hon skev att jag var fet & jag tänker inte vara trevlig typ? xd
iaf så ser hon ut som en liten råtta & säfer tull mig att kolla på mig . Seriöst om man ska klaga ner på nån annan ska man väll förfan kolla på sig själv först :P... Aja hoppas ni ser va de står & ja jag var omogen där !:)


godmorgon:)

Vaknade nyss as trött . Vene vf men ahh , mamma e ochhandlar och ja satt mig nyss vid datan :) . Idag ska jag kolla å ung och bortskämd på kalal svt & klcokan 20:00 :) & sen ska ja akolla på svenska hollywood fruar klockan 21:00 på 5 eller 3:an :)
Men nu orkar ja nt skirva mera ;)


Hemmmmmaaa

Va hemmma för ungefär 40 min sen men inte orkat uppdateras .Jag och emelier skulle egentligen dra till stan (gå)
för attbli smala .. Men vi orkade inte eftersom de regnade som fan& sånt :(. Iaf ja e as trött och måste plugga as mycke denna vecka , har liksom 3 prov:O.Hoppas ja klarar dom ;). Imoin har ha utvecklingssamtal å jag tycker att de e boring :thumbdown: . Iaf nu ska ja typ göra nått annar ;)




lääängesen:O


hhjkjj

Ska snart äta lunch blää. Längtar hem e as trött och e på så jävla dåligt humör .. :S
Iaf ahh uppdaterarme srn:)












hammal bld :P

hejjasmien

Godmorgon börjar 09:00 idag så jävla skönt :). Det hära e ett tidsinlägg:P-.
Iaf jag slutar 15:30 idag vilket betyde att ja e hemme typ 20 i :P. Ja fixar ett vid 12 tiden alltså tidsinlägg :). Så ni vet tatja inte kommer skriva så mycke i dom hära inläggemn :D men uppdaterar när ja kommer hem oxå ;)



en annan bidoe;D

vafan man kunde inte lägga upp 2 videos samtidigt så får bli nu ;)




2 videoblogg zom är as gammla

Dålig uppdatering vet . Men kunde inte logga in på bloggen :S?
iaf så tiittade ja igenom bilder& video å hittade såkonstiga vidoesar hahah . Ena filmar jaisabels as för byxorna ser konstiga ut å sen så filmar ja när melissa ramla :P:P














ggg


Shaaaaaaaaaa (yy'

Nu sitter ja här me isabel som plattar håret . Jag bloggade inteigår för att ja mådde dåligt & idag vaknade jag 1 . La mig vid 4 igår & e fortfarande helt slut . Men ja hoppas ni får en trevlig Söndag ;)








hähä ja har en syster(a)





Shaaaaaaaaaa (yy'

Nu sitter ja här me isabel som plattar håret . Jag bloggade inteigår för att ja mådde dåligt & idag vaknade jag 1 . La mig vid 4 igår & e fortfarande helt slut . Men ja hoppas ni får en trevlig Söndag ;)








hähä ja har en syster(a)





HAHAHAH SÄGER JAG!;)


Ja e fetto & ska dö :thumbup:

& juste ja e handikapp & knäpp och vafan alla säger i MITT hem . Så då vet ni de . Hoppas ni läseer de oxå idioter

jag venene

Jag är inte världens finaste . Men jag är iaf mig själv . Nått som du inte kan vara , och jag hoppades faktiskt på att du skulle bli dej själv , Men nejdå :thumdown:


aaaaa

Isabeö e as knäppp _._ . För hon har skärt sig på handleden aså gjort ett hjärta :|
Men ja har as yråkigt :O

Frågor från Melissasblogg;)

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Det borde vara så och trots detta så är normen den att människor inte följer ordinerade medicinföreskrifter ens vid livshotande tillstånd som diabetes , hjärtsjukdomar och HIV
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Mitt skirvbord
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Gilmor girls
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
13:10 men den e 13:19
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Min hund som går
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
När jag skulle köpa chips
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Kollade på melissas blogg :)
8. Vad har du på dig?
Svarta mjukis bh & trosor . Och sen ett vitt linne & en svart kofta
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja.Jag drömde om att jag fick ta tungpiercing och var skit stolt
10. När skrattade du senast?
Imorse när jag vaknade . För att Isabel sa fjorton fel :P
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Min spegel :)
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja konstiga människor
14. Vilken var den senaste film du såg?
Nån igår vet inte vad den heter :O
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
vafan jag skulle köpt ett hus utomlands och sen köpt godis & KLÄDER ;)
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Att jag gillar inte att gråta
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Kommer skriva konstigt . Men jag skulle köpa så alla fick tycka de dom ville tycka 
18. Tycker du om att dansa?
Ja . Men inte alltid :)
19. George Bush?
USA:s förra president.
20-21. Vad vill du dina barn heta, pojke resp. flicka?
Kille: Alexander å tjej: Isabella :)
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja;O?
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Här e allt bra . Och att inte man ska behöva vara rädd för människor & saker som händer :)

Godmorgone:)

Ja har ju inte bloggat idag :). Men isabel sov här igår & idag fyller hon år ;)♥
Så imorse när hon vakna var mamma vaken ochdå sjöng mamma för henen ;D. OCh sen så vakna ja efter typ 1 timma eller 30 min å sa grattis å då fick ja en stoooooor kram(a)♥.. Iaf Isabel gick hem för drygt 1 å 30 min sen å ja har plattat håret å fixat mig :thumbup: . Snart kommer isabel trorja & vi ska fira en sak i vår port så vi ska ha fest ;). Hoppas de blir kul eftersom vi fixade maasssa låtar som typ nya-gammla lite olika :rolleyes:
Iaf nu ska ja typ kolla runt på lite andra blggar & kanske föröska göra nått roligt :)
Ajuste jag tycker oxå att ni borde kommentera :D. Kanske typ vad jag ska göra i min blogg för att få den roligare elller kanske typ oom jag kan ha dagen blogg eller tävlingar :cool:
Det är bara att säga till då!:). För då kan jag ha de och sen kanske ja kan ha "dagens blogg":)?
Iaf nu ska jag kolla runt lite som ja skrev :P:P


svarar:)

Lina om jj:
Gjorde de inte ont när du gjorde piercing?


haha nej :). Han sa att man skulle ta ett stort andetag trorja  & då tröck han in nålen :P:P. Fast de sved lite när han skulle stoppa in sjävla piercingen :). Men annars så har jag inte haft ont eller nått sånt ;)



Där ser man lite bättre:)

Hellokitty:D



Ja har väll berättat att på stan så ska dom öppna en hellokitty affär:D?. dit kommer jag gå och köpa masssa saker , och jag hittade dom hära tofflorna :thumbup: på nån blogg:D
Dom e as gulliga eller hur ;)? & när affären öppnar så ska ja dit och se om dom har sånna eftersom 2 jular i rad har jag önskat mig tofflor :D. Konstig jag vet , men de e mysigt6 att ha tofflor när de e kallt & man inte orkar ha strumpor:D. Mina förförra var rosa men sen gick dom sönder :D. Så då köpte mamma några andra som var typ gråa tror ja:D. Fast jag kanske ska ha 2 tofflor ist:O?
Eftersom ja hittaade as gulliga tofflor för 129 på lindex trorja de va ;0 . Aja får väll se om ja ens hittar hello kitty xdd. Men nu har jag skrivit as konstiga saker så jag ska fortssätta snuva eller va man skriver :P:P. Undra om ja håller på att bli sjuk igen -.-

Tjabba;)

Efter ha vart borta 4 dagar börjar ja blogga igen:). Ska försöka få nån att göra en desgign & sånt :). Ja fixade nyss smilisarna till min och Melissas blogg ;) , Ja så de e bara att kommentera eller nått xdd . Nu ska ja försöka göra en design & kolla runt lite å se om jag kan göra nått annat me min blofgg;D

Isabel ska komma snart;D

Isabel ska kommasnart va bra va :D. Ja älskar min b-vän så jävla mcyke + att imon måste alla kommentera ett stort GRATTIS till min fjortisunge !:D. Eftersom hon blir 14 en fjortis alltiså ;) :). Så ja hare bra .. Ajuste de hära e ett tidinställtinlägg:D



HEJ FJORTIS!:D:D:D:D


vene

Jag heter: Jasmine
Jag vill: jättegärna äta
Jag har: jobbat
Jag är rädd för: jordens undergång
Jag är inte: johan
Jag sjunger: jättebra
Jag är: jättecool
Ett djur som jag påminner om är: johanna
Jag gillar: jordgubbar
Kopiera detta till din blogg och svara på frågorna med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn

Eftersom..

jag inte verkar få en design & sånt så tänker jag ha kod på bloggen tills vidare eller kanske byta blogg. Eftersom mina smilisar ionte heller visas eller bliggen bara e helt cepe rättutsagt så blire kod tills vidare . & ja kommer nog inte börja blogga först ja vill & har lust . MEn ja kanske bloggar lite ensamt oxå som ni kanske får se efter ja har fixat allt ?





bästanvän ja älskar dej <3

tungngngngng

jag vill oxå ha tungpiercing ja hatar min mammmmmmmmmmmma;;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ja hatar hatar hatar haatara haraar hatar hatar hatar ;O

hejsan

ja isabel va bruna uidag :). Vi hade typ choklad i ansiktet  som e ansiktsmaskxd
ja va as ful å sen så uisabels mun såg ut som hon hade läppstift och såååå :P:Pmen ahh hejd

sjuk

blää ja e sjuk & min blogg suger å ja vet att jag inte lddar upp bilder ..
Ja har ingen lust å blogga överhvuudtaget , men jag göre nu.., Ja har typ haft feber idag & hostar as jobbigt snorar som fan oxå ..

jj

Trevligt . Såg nyss att mina ljusblåa jeanstagist (stavning?) har fått en stor fet svart flxlxäk på sig ..
å de kommer väll nt ens gå bort bara fö juag e ja




jag är en fet sumobrottare

jagh är en fet sumorbrottare , nu vet alla de :)

Sexigaste outfiten , _M_in och isabels:) iförregpr

sexig bild . Orkar fan inte me bloggen ..



RSS 2.0